Företag & förening

Företag och föreningar

Vi är ett Härnösandsföretag specialiserat på funktionell träning. Vårt fokus är variation och mångfald i träningen. Målet är att bygga styrka och uthållighet i de rörelser vi använder i vår vardag. Oavsett ålder eller träningsnivå kan alla göra allt då vikter, tempo och rörelser anpassas helt efter den enskilda individens förutsättningar.

Förening
Vi hjälper ditt lag eller förening att uppnå sin fulla potential. Vi har ytor och utrustning så hela laget kan träna samtidigt. Kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar just er. Kan till ex vara ett fast coachlett fyspass i veckan, ett förmånligt medlemskap eller att ni bara vill komma åt lokalen och utrustningen för ni har redan en duktig fystränare. Allt går att lösa!

Företag
Vi erbjuder friskvårdstjänster där du som företagare kan teckna årskort för dina anställda eller köpa klippkort som de kan nyttja när de vill. Eller varför inte ha ett fast coachlett pass för upptill 20 personer skräddarsytt för ert företag när det passar er?
Friska medarbetare är ett företags främsta tillgång. Dagliga aktiviteter med förhöjd hjärtfrekvens ökar produktiviteten och kreativiteten så man blir mer effektiv på jobbet och är piggare när man går hem.

För friskvårdsförmåner upp till 5000kr per anställd och år behöver arbetsgivaren inte göra skatteavdrag eller betala arbetsgivaravgifter.

Kontakta oss gärna för mer information så hittar vi en lösning tillsamman.