Boxen bigsmile

Boxen bigsmile är mer än bara träning. Belysning, inredning, utrustning och musik är designad för att skapa en unik träningsupplevelse.

Funktionell träning står i fokus där vi vill uppnå variation och mångfald genom att aktiverar så många muskler som möjligt på så många olika sätt som möjligt. Målet är en funktionell kropp som underlättar din vardag och för att nå dit gör vi din träning till en inspirerande och glädjefull upplevelse.

Boxen är en flexibel träningsanläggning med massor av utrustning. Oavsett ålder eller träningsnivå kan alla göra allt eftersom vikter, tempo och rörelser anpassas helt efter de egna förutsättningarna.

Det finns fullt av skivstänger, hantlar, kettlebells, wallballs, plyoboxar, slamballs, hopprep m.m.
Två stora riggar för tex. pullups, knäböj, axelpress, bänkpress, toes-to-bar och andra gymnastiska övningar. Det finns också roddmaskiner, stakmaskiner, airbikes, airrunners, rep för klättring, romerska ringar, battleropes, farmers walk…

Men det viktigaste av allt i boxen bigsmile är gemenskap och träningslädje. Vi stöttar och peppar varandra till stordåd och gläds åt varandras framsteg!

I WODzone, på hela 300 m2, håller vi alla coachledda Workout Of the Day. Egendesignade pass med övningar som passar alla. Är den inte bokad för pass är alla välkomna att använda WODzone.

HIGHzone är på 125 m2 med 7 meter till tak där bara fantasien sätter gränserna. Denna yta är helt vigd till träning på egen hand.